ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΒΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ» ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ Π.Α.Κ.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

 

Δελτίο Τυπου

Η Εφηβική Θεατρική Ομάδα της Θεατρικης Σκηνής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Δήμου Ελευσίνας ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2015 με σκηνοθέτη τον ηθοποιό/θεατρολόγο Θοδωρή Ευστρατιάδη. Τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς παρουσίασε την μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Η Αγέλαστη Πολιτεία» των αδελφών Κατσιμίχα, σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. και στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2016, ξεκίνησε το αμιγώς θεατρικό της ταξίδι, ανεβάζοντας τον «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου. Kάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς το κλασικό ρεπερτόριο, τον Ιούνιο του 2017 ανεβάζει το «’Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ και τον Ιούλιο του 2018 εξερευνά τον κόσμο του Άντον Τσέχωφ, μέσα από μια σειρά διηγημάτων του, με τον γενικό τίτλο «Βότκα Μολότοφ». Οι παραστάσεις αυτές παίχτηκαν εκτός από την Ελευσίνα και τη Μαγούλα, στον Ασπρόπυργο και την Μάνδρα.

Φέτος, ξεκινώντας τον τέταρτο χρόνο του ταξιδιού της, η Ομάδα προσκαλεί τους εφήβους της πόλης μας (μαθητές γυμνασίου και λυκείου) να συμμετέχουν στο εργαστήρι και τις καινούριες παραστάσεις της χρονιάς. Η εγγραφή στην ομάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα των προβών στo τηλ.: 2105565614 (Ζωή Μισού) και 6944685500 (Θοδωρής Ευστρατιάδης)

 

ΓΙΑ ΤΟ ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ

Related Posts