Γιορτή των Ηλικιωμένων στο κέντρο «Πανόραμα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018,πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» η γιορτή των Ηλικιωμένων, την οποία οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή των μελών ΚΑΠΗ Ελευσίνας με την υποστήριξη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ , του Δήμου Ελευσίνας.

Η κατάμεστη αίθουσα γέμισε κέφι, χορό, τραγούδια και πολύ αγάπη. Η Συντονιστική Επιτροπή ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και του χρόνου να είναι όλοι παρόντες.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στον σεβασμό και την αγάπη που αξίζει στην Τρίτη Ηλικία. Ευχήθηκε σε όλους και συνεχάρη τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. Υποσχέθηκε την αμέριστη φροντίδα του και στήριξη στα προγράμματα που εφαρμόζονται στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ και εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία μελών ΚΑΠΗ, που τραγούδησαν συνοδεία του μουσικού του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ κ. Νικολάου Καρέλου.

Στην συνέχεια τμήμα του χορευτικού τμήματος των ΚΑΠΗ, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, με την επιμέλεια της χοροδιδασκάλου του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ κα. Βαλαβάνη Μαρία.

Ακολούθησε γλέντι με ορχήστρα, που πρόσφερε κέφι και τραγούδια, μέχρι αργά το απόγευμα.

 

Για το Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α.

Ο Πρόεδρος

Αγριμάκης Κ. Βασίλης

Related Posts