Τμήματα Πολιτισμου: Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας

Θεατρικής Σκηνής Ελευσίνας

Ενημερώσου για τα τμήματα σπουδών και τις δράσεις.

Η Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας για 10η συνεχή χρονιά με συστηματική δουλειά, υπηρετώντας το θέατρο και τον πολιτισμό, έχει καταξιωθεί με τη δραστηριότητά της στους κατοίκους της πόλης μας. Η Ελευσίνα ως γενέτειρα του Αισχύλου απολαμβάνει μία μοναδική θέση στη ιστορία της τέχνης του θεάτρου, αναπόσπαστου στοιχείου της πολιτιστικής της κληρονομιάς και η λειτουργία της θεατρικής σκηνής μεγάλη ευθύνη για το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Καλούμε τους δημότες μας να στηρίξουν και φέτος το σπουδαίο αυτό θεσμό με τη συμμετοχή τους στη θεατρική σκηνή.

Λίγα λόγια

Με σκηνοθέτη τον κ Δημήτρη Θεοδώρου έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις: “Το Πανηγύρι” του Δημήτρη Κεχαϊδη, “Οι Χωριάτες” του Ρουτζάντε, “Μαρία Πενταγιώτισσα” του Μποστ, “Δον Καμίλλο” του Σωτήρη Πατατζή, “Οι Κουραμπιέδες” του Γιώργου Χασάπογλου, “Το Μεγάλο μας Τσίρκο” του Ιάκωβου Καμπανέλλη, “Μήδεια” του Μποστ, “Ο Καλός Στρατιώτης Σβέικ” του Γιάροσλαβ Χάσεκ, “Σαίξπηρ – Όλος ο κόσμος μια σκηνή” με εξαιρετική επιτυχία.

Η πρόεδρος

Αυτό επιζητούμε και γι αυτό εννιά χρόνια τώρα , η Θεατρική Σκηνή με τη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήμου μας παράγει θεατρικά αποτελέσματα σημαντικά με σεβασμό και ευλάβεια στη μεγάλη αυτή τέχνη. Οι κάτοικοι του Δήμου μας γεύονται δωρεάν και εντάσσουν στην καθημερινότητά τους υψηλού επιπέδου θεατρική παιδεία και ψυχαγωγία. Συμπολίτες μας βιώνουν την εμπειρία στο θεατρικό σανίδι, ποιούν ήθος , ως ερασιτέχνες – εραστές της τέχνης- και όλοι μαζί ,κοινό, συντελεστές της παράστασης με τον σκηνοθέτη κ. Δ. Θεοδώρου και τον μουσικό κ. Δ. Ανδρώνη ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν πολιτισμό στην Ελευσίνα μας. Συγχαίρουμε όλες τις προσπάθειες του και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην παράστασή τους.

Πληροφορίες

 • Υπεύθυνος:  Ζωή Μισού
 • Τηλ. επικοινωνίας: 2105565614
 • Email: [email protected]
 • Διεύθυνση: Παγκάλου και Κίμωνος 11, 2ος όροφος.

Για περισσότερες διευκρινήσεις στο τηλ: 6972297567 κος Θεοδώρου, επίσης στο  6972072522 ο υπεύθυνος της θεατρικής σκηνής Δημήτρης Ανδρώνης.

 • Θοδωρής Ευστρατιάδης
   Θοδωρής ΕυστρατιάδηςΣκηνοθέτης - θεατρολόγος

   6944685500

  Οι Καθηγητές μας

  Το Πρόγραμμα

  Θα αναρτηθεί σύντομα

  Τα Νέα του τμήματος

  Εγγραφές

  Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, για να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο τμήμα.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Επιλέξτε το τμήμα που θέλετε να εγγραφείτε (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας