«Photometria Awards 2015, Faith»

Θέμα: “Το κλείσιμο της έκθεσης”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/2/2016  στο Πολιτιστικό Κέντρο ¨Λεωνίδας Κανελλόπουλος¨ η  φωτογραφική έκθεση «Photometria Awards 2015, Faith», που συνδιοργάνωσαν το Photometria – International Photography Festival, το εναλλακτικό γραφείο παροχής υπαίθριων δραστηριοτήτων Phototraveller και το Τμήμα Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήμου Ελευσίνας.

Την επιμέλεια της έκθεσης είχαν ο  κ. Παπουτσής Παναγιώτης πρόεδρος του Photometria Festival    και  ο  κ. Καλέσης Κωνσταντίνος ιδιοκτήτης του Phototraveller. Η έκθεση  με θέμα την «Πίστη» , αποτελείται από τις 25 καλύτερες φωτογραφίες , επιλεγμένες  από την κριτική επιτροπή του Photometria Festival 2015, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο  στα Ιωάννινα και ταξιδεύει σε τουλάχιστον 12 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.  Ο επόμενος σταθμός της είναι η Πάτρα.  Μετά τα εξαιρετικά  σχόλια   και την καλή συνεργασία μας , η έκθεση αυτή   πρέπει  να γίνει θεσμός για την πόλη μας για  να φιλοξενείται κάθε φθινόπωρο με τις  δημιουργίες καλλιτεχνών από την Ελλάδα και  όλο τον κόσμο  και να εμπλουτιστεί με διαλέξεις και σεμινάρια για την τέχνη της φωτογραφίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Photometria Festival κ. Παναγιώτη Παπουτσή και τον πρόεδρο του Phototraveller κ. Κωσταντίνο Καλέση για την συνεργασία μας και την συνεισφορά τους να μπεί η Ελευσίνα στον φωτογραφικό χάρτη της χώρας μας όπως άλλωστε δηλώθηκε.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α

Μαρία Βασιλείου

Related Projects