ξεκίνησε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 με θέμα: «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»

Mε μεγάλη συμμετοχή και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ξεκίνησε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016  στην Αισχύλεια Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελευσίνας  με θέμα: «Γίνε εξερευνητής του κόσμου».

Οι μικροί φίλοι της και εξερευνητές, συμμετείχαν σε ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού, όπου ανακάλυψαν τα θέματα της καλοκαιρινής εκστρατείας, έφτιαξαν τους φακέλους των εντυπώσεων, πήραν το ημερολόγιο των εξερευνήσεων και κατασκεύασαν τη σημαία της εκστρατείας.  Όλα φανερώνουν ότι στη Βιβλιοθήκη τα παιδιά θα ζήσουν ένα ενδιαφέρον και δημιουργικό καλοκαίρι!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Ελευσίνας, κα Μαρία Βασιλείου, για τη διακριτική παρουσία  και τη συνεχή της υποστήριξη στο έργο της Αισχυλείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στον Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α., κ. Θανάση Διολέτη, και στο Φορέα Ελευσίνα 2021, που πρόσφερε μπλουζάκια στα παιδιά της Βιβλιοθήκης.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας υλοποιείται στην πόλη της Ελευσίνας για πέμπτη συνεχή χρονιά και οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η υπεύθυνη του προγράμματος
Βίκυ Παπαιωάννου

Related Posts